EVENIMENTE

EVENIMENTE DE VIS


NUNTA


Fiecare cuplu îşi doreşte o nuntă de vis. Mereu ne imaginăm ziua în care devenim personajele principale ale propriului basm, aşa că, noi o să facem toate eforturile necesare ca acest eveniment să fie de neuitat, atât pentru invitaţi, cât şi pentru cuplul proaspăt căsătorit. Vă vom oferi un cadru ambiental, decorat, după preferinţă, cu diverse ornamente florale. În acest mod se va oferi un aspect cât mai natural şi mai fresh.


BOTEZ


La acest tip de eveniment micii sărbatoriţi trebuie să fie mereu în centrul atenţiei, aşa că, îl vom clădi cu grijă pentru a păşi într-o lume de neuitat. Vom îmbina delicateţea şi emoţia evenimentului pentru a-l planifica într-un mod cât mai adecvat. Totodată, echipa noastră se va adapta la orice provocare întâmpinată pe parcurs.


EVENIMENTE BUSINESS


Legăturile stabile dintre colegi şi partenerii de afaceri sunt esenţiale, mai ales atunci când avem o afacere în plină desfăşurare. În acest mod, Treasure Events ofera un cadru formal sau informal pentru organizarea unei întâlniri importante. Aşadar, având o echipă dedicată şi gata de pus pe treabă, vom organiza acest eveniment business care să te reprezinte în totalitate!


PROMOTII


Tresor Events ofera un discount de 25% pentru evenimentele organizate duminica.

EVENIMENTE DE NEUITAT


Tresor Events oferă servicii personalizate pentru fiecare eveniment. Meniul este realizat în funcţie de solicitările şi preferinţele tale, pentru orice tip de eveniment, în funcţie de bugetul existent.

Este un centru de evenimente elegant, care asigură un cadru ideal pentru diferitele evenimente importante care apar pe parcursul vieţii tale. Centrul de evenimente oferă un spaţiu relaxant și luminos. De asemenea, este dotat cu reflectoare, jocuri de lumini şi un sistem audio/videoproiector. Poate fi amenajat în funcţie de tipul evenimentului pentru a asigura confort şi o ambianţa plăcută. Tresor Events beneficiază de o bucătărie proprie. Este un loc magic în care bucătari iscusiţi, care au acumulat cunoştinţe lucrând la diferite restaurante din ţară sau străinătate, îmbină armonios experienţa şi măiestria pentru a pregăti cele mai rafinate preparate culinare.
Veţi avea la dispoziţie o echipă de profesionişti, care vor fi alături de dumneavoastră pe tot parcursul colaborării şi care vă vor ajută să vă puneţi ideile în aplicare. Toate evenimentele vor fi planificate şi organizate cu stricteţe pentru că ştim ca fiecare detaliu contează.